Riley’s Pub: de gezelligste Irish pub

In hartje Nijmegen vind je onze huiselijke Ierse kroeg.

Zaal huren voor iedere gelegenheid

Ieder feest vraagt om een gezellige locatie. Als het om een zaal huren in Nijmegen gaat, is de feestlocatie van Riley’s Pub dé plek bij uitstek. Niet alleen omdat onze Irish pub is voorzien van een huiselijke Ierse sfeer, maar ook omdat onze zaalverhuur - met uitzondering van consumpties - geheel gratis is! Inclusief licht- en geluid en geheel naar jouw wensen.

Over onze feestzaal

Onze feestruimte bevindt zich in het achtergedeelte van de pub. In deze zaal is alles wat je maar nodig hebt voor een geslaagde avond (of middag natuurlijk) aanwezig, inclusief glaswerk en de allernieuwste licht- en geluidstechniek. Dankzij de vele mogelijkheden kun je bij ons een feestzaal huren voor welke gelegenheid dan ook. Van een bedrijfsborrel of receptie tot een spetterende lasershow: bij Riley’s Pub kan het allemaal. Net als onze kroeg heeft het interieur van het achtergedeelte en sfeervolle aankleding, wat uiteraard onmisbaar is voor elk feest. Door bij ons te hosten laat je jouw gelegenheid zonder twijfel van begin tot eind slagen!

Gratis zaalverhuur

Wat een zaal huren bij Riley’s Pub zo bijzonder maakt, is dat wij - op de consumpties na - helemaal niets in rekening brengen! Bij ons is er geen sprake van onnodig hoge kosten. In plaats daarvan hoef jij alleen te betalen voor wat je daadwerkelijk zelf gebruikt, namelijk het drinken en de eventuele catering. Dit verzorgen wij natuurlijk voor je, en dat volledig op maat! Laat ons jouw wensen weten en we gaan met alle plezier voor je aan de slag om deze waar te maken. Het enige wat beter is dan goedkoop een zaaltje huren is een zaal gratis huren!

Zaalverhuur gaat bij ons op aanvraag. Geef jouw reservering aan ons door en we bespreken alles graag met je. Hiervoor kun je bellen naar 024-2020021 of het bovenstaande contactformulier invullen. We hopen jou en je gezelschap snel bij ons in Nijmegen te mogen verwelkomen!

Meer weten?

Neem contact op met Riley’s Pub!