Riley’s Pub: de gezelligste Irish pub

In hartje Nijmegen vind je onze huiselijke Ierse kroeg.

Uit eten bij Riley’s Pub

Zoek je nog een leuke plek om te ontbijten, lunchen of dineren? Op elk moment van de dag kan je uit eten in Nijmegen bij Riley’s Pub! In onze Irish pub serveren we de hele dag door een uitgebreide menukaart voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes. Geniet aan de bar, in een comfortabele fauteuil of op ons terras van onze gerechten en gezellige sfeer!

Onze menukaarten

Riley’s Pub is ontbijtplek, lunchroom, restaurant en kroeg in één! Daarom zijn wij van ochtend tot diep in de nacht het perfecte adres. Of je nu de dag goed wilt beginnen, tijdens het winkelen even een pauze in wilt lassen of een stevige afsluiter voor de avond zoekt! Zo bestaat onze menukaart uit onder meer tosti’s en broodjes, eiergerechten, soepen, burgers, saté, pasta’s, maaltijdsalades, borrelhapjes en desserts. De kleinsten kunnen kiezen van ons kindermenu. Daarbij is het zo dat je de hele dag van de hele kaart kunt bestellen: wil je ’s ochtends smullen van fish ‘n chips of juist ’s avonds een uitsmijter op je bord krijgen? Dat kan gewoon! Je maakt je bezoek al helemaal gezellig dankzij onze uitgebreide drankenkaart. Hier vind je alles van klassieke speciaalbieren en wijnen tot aan gedestilleerde dranken en shotjes. Voor elke gelegenheid hebben wij dus wel een hapje of een drankje!

Fantastische smaak én sfeer

Onze menukaart is niet de enige reden dat uit eten gaan bij ons eetcafé een uitstekend idee is. Dankzij onze warme, Ierse inrichting en excellente bediening is onze pub van een huiselijke sfeer en optimale gezelligheid voorzien. Bovendien kun je tijdens het ontbijten, lunchen en dineren genieten van een film, serie of sportwedstrijd op een van de 38 tv-schermen! Dat maakt bij ons uit eten gaan een ware belevenis in plaats van zomaar even een gerecht wegwerken.

Kom langs bij Riley’s Pub in Nijmegen of neem bij vragen gerust contact met ons op. Je bereikt ons door het bovenstaande formulier in te vullen of door te bellen naar 024-2020021. Je ontvangt altijd zo spoedig mogelijk een antwoord! Direct een plekje reserveren? Maak hiervoor gebruik van onze reserveringsmodule.

Meer weten?

Neem contact op met Riley’s Pub!