Riley’s Pub: de gezelligste Irish pub

In hartje Nijmegen vind je onze huiselijke Ierse kroeg.

Veelzijdig en internationaal sportcafé

Van de Eredivisie live kijken tot de F1 live volgen: het kan allemaal bij Riley’s Pub, jouw Ierse sportcafé in Nijmegen. Bij ons geniet je van de huiselijke aankleding van een Irish pub terwijl je naar jouw favoriete sportwedstrijd kunt kijken. Werkelijk alles is bij ons mogelijk: wij zenden de hele dag door wedstrijden van over de hele wereld uit!

Wereldwijde wedstrijden

Samen live voetbal kijken – of een andere sport natuurlijk – is natuurlijk hartstikke gezellig. Wat zorgt er nu voor meer verbintenis dan onder het genot van een lekker drankje jullie team aanmoedigen? Met die gedachte is onze sportkroeg ontstaan. Schuif aan onze bar aan of plof neer in een van de comfortabele Chesterfield-fauteuils en geniet van matches en kampioenschappen zoals:

  • Eredivisie
  • Formule 1
  • Australian Football League
  • Bundesliga
  • NFL
  • UEFA

Uiteraard beperkt het aanbod van ons sportcafé zich niet tot deze voorbeelden. Via onze sportkalender ontdek je alles wat wij de komende tijd uitzenden. Staat jouw geliefde team of de sport die je graag wilt zien hier niet tussen? Dien gerust een verzoek in! Voor degenen onder ons die toch niet zo van sport houden, is er overigens ook de mogelijkheid een film of tv-serie te kijken.

Optimaal sportplezier

Tijdens het basketbal, rugby, cricket, golf, schaatsen of voetbal kijken wil je natuurlijk wel optimaal genieten. Daar zorgen wij bij Riley’s Pub voor! Les je dorst met een van onze vele speciaalbieren of Ierse toppers zoals Guinness en Kilkenny. Gedurende het gratis tv kijken kun je bovendien van onze volledige menukaart blijven bestellen – zelfs als je ’s avonds nog trek hebt in een ontbijtgerecht of in de ochtend al wilt genieten van een smakelijke hamburger of borrelhapjes. Zo maken wij sporten zoals voetbal live bekijken een echte belevenis. Bovendien hoef je niet te betalen, voetbal kijken is gewoon gratis. Alleen de consumpties zijn voor eigen rekening.

Kom live tv kijken in onze sportbar en geniet van de huiselijke sferen van de Ierse pub in hartje Nijmegen. Voor vragen, speciale wensen of reserveringen kun je gerust even contact met ons opnemen door het bovenstaande formulier in te vullen of desgewenst te bellen naar 024-2020021. Sportcafé Riley’s Pub helpt je altijd snel verder!

Meer weten?

Neem contact op met Riley’s Pub!