Riley’s Pub: de gezelligste Irish pub

In hartje Nijmegen vind je onze huiselijke Ierse kroeg.

Gratis tv-series en films kijken

De eerste date, waarheen ga je? Hoe sluit je een dagje de stad in echt leuk af? Riley’s Pub heeft het antwoord: kom eens langs in onze Irish pub en kom op je gemak tv-series of films kijken in Nijmegen! Op onze 38 tv-schermen kunnen we alles wat jij wilt uitzenden.

Een uitgebreid aanbod

Films kijken is natuurlijk iets wat je altijd en overal wel kunt doen. Waarom dan niet in onze Irish pub? Dat is per slot van rekening stuk gezelliger dan thuis zitten! Omdat wij beschikken over maar liefst 38 televisies en in principe alles uit kunnen zenden, is er eigenlijk geen moment waarop wij niet de ideale uitvalbasis zijn. Of je nu de nieuwste aflevering van jouw favoriete serie wilt bekijken, een sportwedstrijd gemist hebt of gewoon in een andere setting wilt genieten van je lievelingsfilm: bij ons kan het allemaal. Niet alleen de meest populaire opties, maar werkelijk waar van alles en nog wat in allerlei talen!

Gezelligheid voor iedereen

Er allerlei momenten waarop bij ons gratis films kijken een uitstekend idee is. Denk je bijvoorbeeld ‘ik heb een eerste date, wat te doen?’, of heb je geen inspiratie voor waar je deze avond met je vrienden op stap wilt? De gezellige sferen van onze Irish pub ontlenen zich perfect voor alles van een dateavond tot een gezinsuitje. Natuurlijk kun je ook gewoon tijdens een dagje winkelen of een vrije middag eens bij ons binnenstappen. Dankzij de gezellige sferen, uitgebreide menukaart en enorm aantal mogelijkheden in films en series zit er voor iedereen wel wat wils tussen! Daarbij doen wij er alles aan om het zo leuk mogelijk voor jullie te maken. Zelfs de kids zijn bij ons van harte welkom!

Gratis films en series kijken? Kom langs bij Riley’s Pub in Nijmegen! Voor meer informatie of speciale verzoekjes kun je het contactformulier bovenaan deze pagina invullen of eventueel bellen naar 024-2020021. We staan je altijd snel te woord!

Meer weten?

Neem contact op met Riley’s Pub!